Welkom

Welkom op de website van Carnavalsvereniging de Daaltrappers uit Enschede.

 

actuele informatie vindt u op onze Facebook pagina

 

De Daaltrappers is een vereniging die middenin de samenleving staat. Niet alleen feestvieren is belangrijk, de vereniging onderneemt ook diverse sociale activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de speciale activiteiten voor ouderen, jeugd en mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is de vereniging actief tijdens de NL-Doet dagen en verleent zij haar medewerking aan maatschappelijke stages in het voortgezet onderwijs. In hun eigen werkplaats wordt er wekelijks gewerkt aan de nieuwe praalwagen voor de optochten.

Prins Richard 47e prins der Daaltrappers

Zaterdagavond is Prins Richard als 47e Hoogheid van de Daaltrappers opgekomen. Samen met zijn Secretaris Patrick regeert hij over de narren van het Hogeland. Carnavalsverenigingen uit Enschede, Hengelo en Oldenzaal waren aanwezig bij Partycenter Vrieler om getuige te zijn van de opkomst van dit geweldige duo.

In het dagelijks leven is Richard (Hoekstra) met zijn eigen handelsonderneming actief op diverse warenmarkten in de regio. Patrick (Holkenbrink) tapt menig glaasje vol in café All-Stars waarvan hij eigenaar is. De beide heren kennen elkaar al vanaf de basisschool en voetballen samen bij voetbalclub Phenix in Enschede.