Mini Dansgarde

Mini Dansgarde

Deze commissie is opgericht in 1997. In de beginjaren van de Daaltrappers was er één grote groep, die samen dansten. Later was er alleen een Dansgarde vanaf 13 jaar. Sinds de oprichting van de Mini Dansgarde  zijn twee groepen, die onafhankelijk van elkaar trainen en optreden. Zit je nog op de basisschool, dan kun je terecht bij de Mini Dansgarde.

 

Wat doet de Mini Dansgarde eigenlijk?

Elk jaar beginnen we met trainen in maart of april. We studeren op de training een nieuwe polka- en showdans in. 
De showdans is ieder jaar weer nieuw. De dansen worden op alle carnavalsmiddagen van de Daaltrappers geshowd, ook treden wij op bij andere verenigingen, de z.g.n. uittredens.

Wanneer kun je meedoen?

Het is een hele leuke groep met kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar. We hebben op dit moment een groep van 15 meisjes. Soms staan er nog kinderen op de reservelijst, die wachten tot er een plekje beschikbaar is. In principe wordt van elk meisje dat een seizoen start verwacht dat ze het hele seizoen afmaakt. Je hoeft niet speciaal als ouder al bij de vereniging te zijn zodat je dochter mee kan doen. Wel worden een heleboel ouders toch lid van de vereniging zodat ze alle optredens mee kunnen maken, omdat ze het leuk vinden.

Op dit moment betalen de kinderen € 25,- per seizoen. Hiervan wordt de showkleding e.d. betaald. Ook krijgen de kinderen bij elke training drinken van de vereniging. De trainingen zijn op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur in ons eigen verenigingsgebouw " De Plaza" , Heutinkstraat 150, Enschede.

Wie zijn de begeleiders? 
De begeleidingsgroep bestaat uit 3 enthousiaste dames, met jarenlange danservaring bij de Daaltrappers. Alle kinderen zijn dus in goede handen.

Vind je het ook leuk om bij de Mini Dansgarde te komen? Of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met:

 

Linda Alders 06-1348 8868

Brittany Visser 06-28054189